Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ανοικτή επιστολή στους συμπολίτες μας

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ
(ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ)

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τελείωσαν, μα τα προβλήματα που βασανίζουν κάθε εργαζόμενο πολίτη και κάθε χαμηλοσυνταξιούχο, κάθε αγρότη και κάθε μικροεπαγγελματία, κάθε νέο και κάθε άνεργο, όχι μόνο παραμένουν άλλα φαίνεται ότι συνεχώς θα γίνονται οξύτερα.
Με τη δική σας ψήφο η παράταξή μας εξασφάλισε εκπροσώπηση στο πρώτο αιρετό περιφερειακό συμβούλιο του Βορείου Αιγαίου.
Έχουμε αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν (έστω και χωρίς να έχουμε εκπροσώπηση στο νομ. συμβούλιο Λέσβου) ότι ξέρουμε να τιμούμε τη ψήφο των συμπολιτών μας και να αγωνιζόμαστε με συνέπεια αλλά και αποτελεσματικότητα για τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο.
Με το ίδιο πείσμα, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πάντα με συλλογικότητα θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και τη προσπάθειά μας ώστε να ακουστεί δυνατή η φωνή όλων των συμπολιτών μας, αυτών που δεν μπορούν ή δεν τολμούν να φωνάξουν και να διεκδικήσουν το δίκιο τους.
Θα συνδυάσουμε τον διεκδικητικό αγώνα, εντός και εκτός περιφερειακού συμβουλίου, με τη μελέτη και προβολή θετικών προτάσεων στη κατεύθυνση δημοκρατικής διεύρυνσης και λειτουργίας της πρώτης αιρετής περιφέρειας και με στόχο φιλολαϊκές λύσεις των μεγάλων κοινωνικών, οικονομικών και αναπτυξιακών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας, κόντρα στον Καλλικράτη και το Μνημόνιο.
Αυτή μας η προσπάθεια δεν θα μπορέσει να έχει θετικά αποτελέσματα αν δεν στηρίζεται στην συνεχή επαφή και αλληλοενημέρωση, όπου εσείς θα μας λέτε τα προβλήματα που σας απασχολούν, εμείς θα σας αναφέρουμε τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις μας στο περιφερειακό συμβούλιο και μαζί θα αγωνιζόμαστε για τη λύση τους.
Ας κάνουμε την αρχή από σήμερα.
Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φόρά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στη παράταξή μας «Με τους πολίτες κόντρα στον καιρό» και είμαστε σίγουροι ότι μέρα με τη μέρα και άλλοι συμπολίτες μας θα αναγνωρίζουν σε μας έναν αταλάντευτο συμπαραστάτη στον καθημερινό τους αγώνα για ψωμί, δουλειά και αξιοπρέπεια.

Μυτιλήνη 16/11/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου