Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νομάρχης - Πολεοδομία

Μετά την απάντηση του κ. Νομάρχη στην ανοιχτή επιστολή   επικεφαλή του περιφερειακού συνδυασμού “με τους Πολίτες Κόντρα στον Καιρό”, σχετικά με τον τρόπο που χειρίστηκε (ο κ. Βογιατζής) ανώνυμη καταγγελία κατά υπαλλήλων της Πολεοδομίας Μυτιλήνης και μετά την παρέμβαση στη συζήτηση του πολ. Μηχανικού κ. Λ. Ελευθεριάδη, ο Βασίλης Τεντόμας  έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ο κ. νομάρχης στην απάντησή του είχε τη πρόνοια να μην αναφερθεί σε όσα είπα για παρεμβάσεις αυτού και συνεργατών του για εξυπηρετήσεις πολιτών από την Πολεοδομία Μυτιλήνης. Αν το αρνιόταν θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι.
Επικεντρώθηκε μόνο στις ημερομηνίες (αν άργησε λιγότερο ή περισσότερο να στείλει την καταγγελία στον εισαγγελέα), παρακάμπτοντας το κύριο θέμα  που είναι η άρνησή του να κάνει ΕΔΕ και να αποστείλει τα πορίσματά της μετά στη δικαιοσύνη, ώστε να βοηθήσει ουσιαστικά στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Δεν το έκανε και σε αυτό νομίζω ότι πήρε τη δέουσα και τεκμηριωμένη απάντηση από τους γνωρίζοντες πολύ καλύτερα από μένα τα θέματα της διοίκησης.
Όσο για την στη συνέχεια υποστηρικτική προς τον κ. νομάρχη παρέμβαση του συναδέλφου πολ. Μηχανικού Λ. Ελευθεριάδη, ο οποίος αφενός μεν παρουσιάζεται ως ο αρχάγγελος της κάθαρσης και αφετέρου μου καταλογίζει πρόθεση και στήριξης  συλλήβδην όλων των υπαλλήλων της Πολεοδομίας αλλά και ενοχοποίησής τους πάλι συλλήβδην, έχω να πω τούτο μόνο.
Είχε την ηθική υποχρέωση ο κ. Ελευθεριάδης να υποστηρίξει τον κ. νομάρχη. Όποτε τον  χρειάστηκε τον είχε δίπλα του. Όλα τα άλλα που βρίσκει αφορμή να μου καταλογίσει στερούνται οποιασδήποτε λογικής τεκμηρίωσης».

Μυτιλήνη 22/10/2010
Από το γραφείο τύπου της περιφερειακής παράταξης
«ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου