Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013



                                                                                                     
Μυτιλήνη  6/11/2013
Προς τον Διευθυντή της εφημερίδας "Πολίτης" Χίου.

Κύριε Διευθυντή,

Στο φύλλο της 4/11/2013 της εφημερίδας σας και στη στήλη "τα εν ... Νίκο & εν δήμω" του συνεργάτη σας κ. Ν. Γεωργούλη δημοσιεύεται σχόλιο που αναφέρεται στον - όπως αναφέρεται- "χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων που επί ένα τριήμερο τώρα επιδίδονται Β. Τεντόμας και Ν. Γιακαλής".
Δεν θα αναφερθώ στη κριτική που ασκεί ο συνεργάτης σας στην αντιπολιτευτική κριτική της παράταξη. Είναι απόλυτο δικαίωμά του.
Όμως δεν ανταποκρίνεται σε καμία δημοσιογραφική δεοντολογία ο σχολιασμός επιστολών και ενεργειών προσώπων ή συλλογικοτήτων όταν το μέσο ενημέρωσης που φιλοξενεί τον σχολιασμό τους απαξιοί να αναφερθεί, έστω και σε περίληψη, σε αυτές.
Τότε μόνο θα μπορούσε να κρίνει ο αναγνώστης αν η αντιπαράθεσή μας με τον περιφερειάρχη έχει πραγματική βάση και συνιστά τον δέοντα έλεγχο για πράξεις και παραλήψεις της περιφερειακής αρχής, ειδικά για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως είναι το ακτοπλοϊκό ή είναι απλά "εξυπνακισμοί με έντονη οσμή παλαιολιθικής πολιτικής εποχής" όπως γράφει ο συνεργάτης σας.

Κύριε Διευθυντή,

Θα μας ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη αν δημοσιεύατε, έστω και εκ των υστέρων, έστω και τελείως περιληπτικά, το περιεχόμενο των ενστάσεών μας για τη τρίχρονη διαχείριση του ακτοπλοϊκού προβλήματος από τη περιφερειακή αρχή.
Όμως θεωρώ εκ των ουκ άνευ ότι τουλάχιστον θα δημοσιεύσετε τη παρούσα στην ίδια σελίδα όπου δημοσιεύτηκε το σχόλιο του συνεργάτη σας.


Με τιμή και εκτίμηση
Βασίλης Τεντόμας
Επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Βορείου Αιγαίου
«ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου