Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013


Η απάντηση από τον Περιφερειάρχη

Είδε το φως της δημοσιότητας μια ανοιχτή επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Βασίλη Τεντόμα προς τον Περιφερειάρχη κ. Νάσο Γιακαλή σχετικά με το σοβαρότατο θέμα, του ακτοπλοϊκού προβλήματος στο Βόρειο Αιγαίο.

Θα περίμενε κανείς να διατυπωθούν οι θέσεις και οι συγκεκριμένες προτάσεις του κ. Τεντόμα για την αντιμετώπιση του θέματος, αφού στη προχθεσινή σύσκεψη στην τοποθέτησή του, κυριάρχησε ο εκνευρισμός και οι υπαινιγμοί απέναντι στον Περιφερειάρχη, πράγμα που συνεχίζει και σήμερα. Όλα όμως έχουν την εξήγησή τους…
Τι και εάν ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε αναλυτικά στις επισκέψεις του στο Υπουργείο στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής παρουσία του Υπουργού κ. Βαρβιτσιώτη, τι κι αν το Περιφερειακό Συμβούλιο ασχολήθηκε με το θέμα και απέστειλε σε κάθε αρμόδιο και στα πολιτικά κόμματα τις θέσεις του και τις διαφωνίες του με την ασκούμενη πολιτική στην ακτοπλοΐα των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Ο κ. Τεντόμας έχει πολύ άγχος. Άγχος γιατί παρά τον επαναστατικό του οίστρο δεν μπορεί να πείσει σχεδόν κανέναν.
Άγχος γιατί στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα γίνει ο απολογισμός του καθένα, τα πεπραγμένα και οι προσπάθειες που κατέβαλε για το Βόρειο Αιγαίο. Δεν αξίζει τον κόπο για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα για τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου όπως η ακτοπλοϊκή σύνδεση να απαντήσει κανείς στους υπαινιγμούς του κ. Βασίλη Τεντόμα για τα «συμπεθεριά» και τις παλιές ιδιότητες του Περιφερειάρχη, που αγγίζουν τα όρια της αθλιότητας. Όντως κ. Τεντόμα σε τούτο εδώ τον τόπο, σε τούτο εδώ το λαό, είμαστε όλοι γνωστοί. Γι΄ αυτό και μας ανταμείβει ανάλογα.
Ο Περιφερειάρχης Νάσος Γιακαλής έχει μόνο ευγνωμοσύνη απέναντι στο λαό του Βορείου Αιγαίου. Δεν ξέρουμε πως αισθάνεστε εσείς…
Και κάτι τελευταίο. Στην ανοιχτή επιστολή σας, τρεις φορές γράφετε «Αγαπητέ κ. Περιφερειάρχη».
Αγαπητέ κ. Τεντόμα λοιπόν ηρεμήστε.
Γιατί η πολύ «αγάπη» σας για τον Περιφερειάρχη είναι «ρητορική» όπως τα ερωτήματα και τα επιχειρήματά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου