Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Μυτιλήνη  23/9/2013
 ΘΕΜΑ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Π. ΦΥΣΣΑ
Προς: κ. Σταύρο Δημηρούδη, πρόεδρο περιφερειακού συμβουλίου.
 Κοιν.: Επικεφαλής περιφ. παρατάξεων.

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Νομίζω ότι εκφράζω τις διαθέσεις όλων των συναδέλφων στο περιφ. συμβούλιο αν προτείνω στη συνεδρίαση του σώματος την ερχόμενη Παρασκευή να εκδοθεί ψήφισμα σχετικά με τη πολιτική δολοφονία του αριστερού ακτιβιστή Παύλου Φύσσα από μέλος της Χ.Α.
Για συντόμευση των διαδικασιών σύνταξης ενός ομόφωνου ψηφίσματος, σας αποστέλλω τη δική μας πρόταση ψηφίσματος και σας καλώ να το προτείνετε αυτούσιο ή με τις δικές σας τροποποιήσεις-προσθήκες, αρκεί να μην αλλοιώνεται η βασική φιλοσοφία του.
Εξυπακούεται ότι στο ίδιο πνεύμα θα δεχτούμε και τροποποιήσεις-προσθήκες από τις άλλες περιφ. παρατάξεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

"Το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορ. Αιγαίου καταδικάζει με αποτροπιασμό τη πολιτική δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, από φασιστοειδές της "Χρυσής Αυγής" και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του σώματος προς τους οικείους του δολοφονηθέντος.
Καλεί τη κυβέρνηση να εγκαταλείψει τη θεωρία των δύο άκρων, με την οποία εξισώνονται δολοφονικές πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου με πράξεις υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και του βιοτικού επιπέδου του λαού μας.
Η μόνη απάντηση στη φασιστική βία είναι η εφαρμογή του νόμου και ο εκδημοκρατισμός των κρατικών δομών που είναι επιφορτισμένες με τη τήρηση και τηνεφαρμογή του.
Η Περιφέρεια Βορ. Αιγαίου μαζί με τους δήμους, τους άλλους τοπικούς φορείς και τους δημοκρατικούς πολίτες των νησιών μας δεν θα επιτρέψουν την ανάπτυξη τοπικών θυλάκων των νεοναζί και θα απομονώσουν το νεοφασιστικό φαινόμενο και κάθε υπονόμευση της δημοκρατικής νομιμότητας".


Με τιμή και εκτίμηση
Βασίλης Τεντόμας
Επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Βορείου Αιγαίου
«ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου