Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011


Μυτιλήνη 24-2-2011

Προς:    κ. Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου

Κύριε Πρόεδρε,

Θα σας παρακαλούσα στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου, εκτός από τη πρόταση ψηφίσματος αλληλεγγύης στους απεργούς μετανάστες Αθήνας & Θεσσαλονίκης (που στη προηγούμενη συνεδρίαση δεν έγινε δεκτή η εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση) να συμπεριλάβετε και τα παρακάτω θέματα:

  1. Έγκριση ψηφίσματος καταδίκης της αναίτιας επίθεσης της αστυνομίας, η οποία εσκεμμένα προσπάθησε να διαλύσει την συγκέντρωση μπροστά στο (πάλαι ποτέ) Υπουργείο Αιγαίου, κατά τη πανελλαδική απεργία  της 23-2-2011.
  2. Έγκριση ψηφίσματος συμπαράστασης στον αγώνα όλων των συνδικαλιστικών φορέων του Πανεπιστημίου Αιγαίου ενάντια στις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που πλήττουν ιδιαίτερα τα Περιφερειακά Πανεπιστήμια.
  3. Επερώτηση προς τον κ. Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, για το θέμα του ΦΠΑ στα νησιά Βόρειου και Νότιου Αιγαίου, την οποία και σας επισυνάπτω.
.
      Τέλος θα σας παρακαλέσω να υπενθυμίσετε στον κ. Γ. Φλώρο, αντιπεριφερειάρχη αρμόδιο για την οργάνωση & λειτουργία των οχημάτων και μηχανημάτων της Περιφέρειας, ότι εκκρεμεί η απάντησή του σε γραπτή μου ερώτηση από 16-2-2011 (σας την επισυνάπτω).

          
Βασίλης Τεντόμας
Επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης
                                       "ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου