Πέμπτη 29 Μαΐου 2014



Μυτιλήνη  29/5/2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.

Κύριε Πρόεδρε,

Στο σημερινό φύλλο τοπικής εφημερίδας φιλοξενείται ρεπορτάζ σχετικό με την εξέλιξη των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.
Από το παραπάνω ρεπορτάζ, αν μη τι άλλο, προκύπτει ότι υπάρχουν μια σειρά από εκκρεμότητες, που ενδεχομένως κάνουν προβληματική την αποπεράτωση του έργου, όχι μόνο μέχρι την ημερομηνία λήξης που προβλέπει η σύμβαση με τον εργολάβο, όχι μόνο μέχρι 30/6/2014, που προέβλεπε η σχετική Προγραμματική Σύμβαση Περιφέρειας-Δήμου-ΓΓΑ, αλλά ακόμη και μέχρι την ημέρα έναρξης του πρωταθλήματος της SUPER LEAGE.
Επειδή, όπως καταλαβαίνετε, το θέμα είναι πολύ σοβαρό (αν βέβαια έχουν βάση οι πληροφορίες της εφημερίδας) σας ζητώ στη προσεχή συνεδρίαση του περιφ. συμβουλίου να θέσετε σαν θέμα την «Πορεία εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης», όπου θα δοθεί η δυνατότητα μιας υπεύθυνης ενημέρωσης από πλευράς Περιφέρειας.
Στη συζήτηση του θέματος θεωρούμε απαραίτητο να προσκληθούν και οι αρμόδιοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου Λέσβου, ώστε και η ενημέρωση να είναι ολόπλευρη αλλά και οι όποιες αποφάσεις χρειαστεί να ληφθούν να έχουν λάβει υπόψη την άποψη του ιδιοκτήτη του σταδίου.

Με τιμή και εκτίμηση
Βασίλης Τεντόμας
Επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Βορείου Αιγαίου
«ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου